Jeg er yderst tilfreds.

Efter en yderst behagelig og konstruktiv rådgivning hos marketingsafdelingen, It-Afdelingen samt revisor er jeg nu bedre rustet til at føre dette produkt ud over kanten. Ikke kanten af afgrunden, næh ud over stepperne. Opsøgende arbejde hos kommende forhandlere, ændret look på hjemmesiden henimod damebladsaktigt udseende. Aha! Lad os nu se om det ligger til mig at få det til at ligne et magasin. Hmmm?

 

Det handler om følelser.

Jeg blev fuldstændig bekræftet i at den retning  jeg har valgt er den rigtige.
Kan man lide dem eller kan man ikke. Det er ikke prisen der er afgørende for et køb af den slags produkter.
Det er målgruppen der skal findes, SURPRISE!
Vi blev faktisk enige om at vi havde svært ved at nævne en gruppe der IKKE kunne bruge disse Eksklusive køleskabsmagneter!

Revisor.

Efter kyndig vejleding gik det op for mig at det egentlig ikke er så svært.
Svarene rejste dog flere spørgsmål som jeg nu ved hvordan jeg skal finde svaret på.
Ting tar tid.
Det vigtigste for en enkeltmandsvirksomhed som min er at vokse med opgaven.